Nytt på siden – Chat tilgjengelig

Hei på dere,
Som mange av dere vet, er jeg i gang med å utvikle en samtalepraksis for mennesker som trenger noen å snakke med. Jeg har etterhvert skjønt at det for noen kan være en liten terskel det å skulle ta kontakt. Kanskje tenker du at du ikke har nok å stri med til å ville snakke om det? Eller kanskje ønsker du ikke at de rundt deg skal vite om at du lurer på ting? Eller kanskje du rett og slett foretrekker å skrive? Hva enn det måtte være, så har jeg tenkt at en chat kan bidra til å gjøre terskelen litt lavere.

Chatten jeg har lastet opp er ganske så enkel, den er helt anonym og den fungerer så lenge jeg er pålogget (du ser den oransje chatteboblen nederst til høyre på KONTAKT/CHAT-siden). Hvis den ikke vises, kan jeg meldes via kontaktskjemaet, så avtaler vi tid.
Velkommen.