skip to Main Content
864 Ganger Tusen Takk

864 ganger tusen takk

I går kom sommeren. Med strålende fint vær bestemte jeg meg for å gå en lang tur i marka. Sekken ble pakket med niste, fotokamera samt plastposer, skulle jeg snuble over noen multer på veien.

Det endte opp med at jeg plukket 1728 gram. Av en eller annen grunn begynte jeg si tusen takk til hvert eneste bær jeg plukket. Først sa jeg bare takk til bæret fordi det sto der slik at jeg kunne plukke det. Etterhvert begynte jeg inkludere alt og alle jeg ønsket å takke. For hvert bær – et tusen takk.

Takk til naturen som gir uten å be om noe tilbake. Takk til elgkua og elgkalvene som krysset myra rett nedenfor slik at jeg kunne observere dem på nært hold. Takk for at jeg kan drikke vannet rett fra elva. Takk til fjellskoene som holder meg tørr på bena selv etter fem timers myrvandring. Takk til familien som støtter meg. Takk til alle gode venner og kolleger som alltid er der. Takk til alle mine lærere som kontinuerlig minner meg på hvem jeg innerst inne er. Takk til alle utfordringer og vanskeligheter som hjelper meg huske på hvem jeg ikke er. Takk til bregnene, til den kjølige skogsbunnen, til de bare fjellknausene, til dvergbjørka og til hønsehauken. Takk til Norgeskart-appen som tegner av min snirklete rute på et kart. Takk til epledyrkerne i Chile. Takk til fjellene, til vinden, til isbreen i det fjerne og til fjorden langt der nede. Takk til intuisjonen. Takk til stillheten. Takk til det kreative, til det mystiske og til det uforutsigelige..

..864 ganger tusen takk.

Back To Top