skip to Main Content

«I min aller første samtale med Frode, falt noe på plass i meg, og det ble starten på en ny tidsregning i mitt liv. Frode stilte spørsmål fra andre vinkler enn jeg var vant til, og det åpnet opp for en ny og ærligere tilnærming til meg sjøl og mine omgivelser. Samtalene våre utfordret mine gamle sannheter og inngrodde mønstre, og jeg fikk hjelp til å heller utforske det som faktisk er sant og ekte. Gjennom full tilstedeværelse, tankevekkende refleksjoner og ærlige spørsmål, har Frode vært en uvurderlig støtte på min vei mot en tydelig selvfølelse og en kjærlig indre trygghet. For det er jeg evig takknemlig! I løpet av våre utallige samtaler kan jeg for øvrig ikke huske å ha fått ett eneste råd. Likevel har det vært de samtalene som har forløst mest endring og handling i mitt liv.»

Cecilie, 45 år

«Jeg har hatt gleden av å samtale regelmessig med Frode i litt over ett år. I denne perioden hvor jeg har slitt med angst og depresjon, har Frode vært en uvurderlig samtalepartner. Jeg har alltid opplevd å bli møtt uten hverken fordommer eller en agenda. Frode har en allsidig bakgrunn, samt at han benytter seg av erfaringer fra eget liv. Frode har sin helt egen måte å jobbe på. Det er alltid en selv som sitter på svaret. Frode manøvrerer en bare tilbake til en selv.»

N.D, 40 år

«Det er sjeldent å møte noen som så tålmodig deler av sin ro, innsikt og oppmerksomhet for å hjelpe andre. Det har betydd enormt mye for meg å få lov til å snakke gjennom ting sammen med Frode, i en tid som var svært vanskelig for meg.»

Helene, 48 år

«Frode er en strålende person å samtale med. Han har lang erfaring med mange og lange studier av forskjellige filosofier, og har vært til stor hjelp for meg i vanskelige livssituasjoner, både yrkesmessig og privat. Både som lytter, men først og fremst gjennom å komme med gode løsningsforslag og ideer til andre måter å tenke og handle på.
Han har også egne erfaringer med å komme seg igjennom vanskelige livsproblemer, noe som gjør at han enkelt kjenner seg igjen i mange av de forskjellige emnene vi har snakket om, og jeg blir alltid bedre til sinns av å snakke med ham. I tillegg får jeg gode innspill å tenke over, som jeg blir gående å reflektere over selv i lang tid.
Jeg kan på det sterkeste anbefale Frode til alle som har behov for noen å samtale med.»

Bjørn, 51 år
Back To Top